Aanmeldenvan je eigen initiatief

Tip: Sluit deuren!

Zonnepanelen Anemoon 8 t/m 14


Type initiatief: Zon PV(stroom) Ingevoerd door: Status: Gereed
Type paneel: Mono Kristallijn Plaats paneel: schuin dak Aantal panelen: 65 Wp per paneel: 265 Besparing: 9,30 ton CO2-reductie per jaar.

Met 4 buren (2 x 2 onder 1 kap) zonnepanelen geplaatst. In de maand juni van 2014. In samenwerking met ReggeStroom en installatiebedrijf Hofman. Prima begeleid door ReggeStroom. Subsidie van de provincie tegen 1% rente. Alle BTW retour via de belastingdienst. Allemaal zeer goed te doen. Gratis stroom, weinig kosten, belastingcentjes terug en ook nog een "burenkorting" omdat we het project met 4 buren tegelijk hebben laten uitvoeren.

Betrokken partners

Soort locatie:particulier Voor- en achternaamMenno Bom Telefoonnummer vast:0548 619698 Telefoonnummer mobiel:06 13047884 Emailadres contactpersoon:[email protected]

Laat een reactie achter

  • (Blijft onzichtbaar)

Andere initiatieven met de energievorm Zon PV(stroom):

16 zonnepanelen sinds 14-11-2014

16 zonnepanelen sinds 14-11-2014

Zon PV(stroom) Gereed

16 stuks PV-zonnepanelen Solar Fabrik Premium L Mono black 260Wp (made in Germany), totaal 4160. Wp Omvormer fabrikaat SMA type Sunny Boy 4000TL 10 panelen op een schuin dak, 6 panelen op een plat dak
zonnepanelen olde blenkestraat 21 hulsen

zonnepanelen olde blenkestraat 21 hulsen

Zon PV(stroom) Gereed

Deze woning gebruikt geen stroom van het net meer. Met de 34 zonnepanelen produceren de bewoners ongeveer 6500 kWh/jaar. Genoeg om de was te doen, het licht te laten branden, tv te kijken, de elektrische vloerverwarming in de badkamer te laten draaien en nog veel meer. De zonnepanelen op het dak van de woning (oostzijde en westzijde) zijn zogeheten indakpanelen van Solar-Fabrik in Duitsland. Dit indaksysteem wordt geleverd door ReggeStroom, importeur van Solar-Fabrik. De zes zonnepanelen op het dak van de garage zijn opdakpanelen, ook van Solar-Fabrik. Alle panelen zijn monokristallijn.
Zonnepanelen Bleekweg 7 Nijverdal

Zonnepanelen Bleekweg 7 Nijverdal

Zon PV(stroom) Gereed

Oktober 2012 14 zonnepalen op plat dak. Solar Fabrik 255Wp, kleur blauw, totaal 3570 Wp Omvormer SMA type Sunny Boy 3000 TL 21 2 stringen t.b.v. schaduw
15 zonnepanelen sinds 1 juli 2012

15 zonnepanelen sinds 1 juli 2012

Zon PV(stroom) Gereed 20120701

Op 15 juli 2012 zijn bij ons 15 zonnepanelen geplaatst. Onze woning ligt ideaal op het zuiden. De panelen zijn geplaatst in het kader van de actie ZonneStroom van ReggeStroom.
Eigen stroom opwekken in een huurwoning

Eigen stroom opwekken in een huurwoning

Zon PV(stroom) Gereed 20150211

Als bewoner van een huurwoning zou ik graag zonnepanelen op mijn dak willen. Mijn woning is eigendom van de woningstichting Hellendoorn. Er zijn geen plannen om mijn woning te renoveren, zoals bijvoorbeeld in een aantal andere straten in Groot Lochter is gebeurd. Momenteel worden panelen aangebracht door de firma Hofman met toestemming van de woningstichting en met afspraken over de overname door de woningstichting van mijn systeem mocht ik gaan verhuizen. Op 10-02-2015 in bedrijf. Via www.tunnelplan.nl/zonnepanelen.htm kun je de vorderingen vervolgen.
Zonnepanelen fam. Withaar

Zonnepanelen fam. Withaar

Zon PV(stroom) Gereed

Medio Juli 2014 heeft de familie Withaar een PV installatie van 3120 Wp laten installeren. Dit zal ongeveer 2600 KWh per jaar opleveren, bijna 2/3 van de benodigde capaciteit. Halverwege Oktober is er al bijna 1000 KWh opgewekt. Het dakvlak is west-zuid-west georiënteerd, wat betekent dat de panelen hoogzomer direct zonlicht opvangen tussen 10.00 en 21.00 uur. Op een volledig zonnige dag is dat al gauw 17-18 KWh per dag.
Zonne-energie familie Mels-ter Harmsel

Zonne-energie familie Mels-ter Harmsel

Zon PV(stroom) Gereed 20121012

Plaatsing van 16 zonnepanelen op het dak van de schuur. Uitermate gunstige ligging op het zuiden. PV voorziet in een groot deel onze energiebehoefte.
Zonnepanelen Familie Nijmeijer

Zonnepanelen Familie Nijmeijer

Zon PV(stroom) Gereed

Bij de familie Nijmeijer zijn in 2012 18 zonnepanelen geplaatst die ruimschoots hun energiebehoefte dekken.
Plaatsing zonnepanelen Groot Lochter blok 3300

Plaatsing zonnepanelen Groot Lochter blok 3300

Zon PV(stroom) Gereed

Gelijktijdig met de renovatie van hun woning aan de Bachlaan, Verdistraat en Sweelinckstraat konden huurders kiezen of men tegen een huurverhoging van € 27,-- voor een zuiddak en € 22,50 voor een oost-westdak 12 zonnepanelen op het dak geplaatst wilde hebben. Door een persoonlijke aanpak en informatie van ReggeStroom (uitvoerder van het project voor zonnepanelen) deden uiteindelijk 56 van de 79 woningen mee, ofwel iets meer dan 70 % (landelijk ligt de deelname aan dit soort projecten vaak op 20-30 %).
Zonnepanelen kantoor ReggeStroom

Zonnepanelen kantoor ReggeStroom

Zon PV(stroom) Gereed

Als Coöperatie Duurzame Energie Hellendoorn U.A. hebben we ook op ons eigen dak natuurlijk zonnepanelen geplaatst. Het is wel een ongunstig dak. Op zuiden hebben we beperkt ruimte vanwege een grote schoorsteen, die ook nog schaduw veroorzaakt. We hebben ook panelen op het westdak geplaatst. De vorm van het dak is ook niet echt goed voor zonnepanelen.
Zonnepanelen veld in buurtschap

Zonnepanelen veld in buurtschap

Zon PV(stroom) Gereed

Een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd door Eelerwoude met ondersteuning door ReggeStroom naar de mogelijkheid van een burenproject met zonnepanelen in het vrije veld. Toepassing van de postcoderoos voor dit project was helaas niet rendabel.
Zonnepanelen Familie Paalman

Zonnepanelen Familie Paalman

Zon PV(stroom) Gereed

Het plaatsen van 30 zonnepanelen, monokristallijn 260 Wp (Premium L Mono 260 Wp), een zogenaamd indaksysteem met passieve koeling (gepantenteerd systeem), 6 rijen van 5 hoog. Ons volledige gebruik van 7000 kWh wordt daarmee gedekt.

Het plaatsen van zonnepanelen voor het eigen verbruik op een nieuw geïsoleerd dak met een zogenaamd indaksysteem. Dit indaksysteem is voorzien van passieve luchtkoeling (gepantenteerd systeem van Solar-Fabrik AG in Freiburg). Daardoor krijg je een hogere opbrengst dan bij een normaal indaksysteem.

Jouw duurzame initiatief aanmelden

Je kunt hier je initiatief aanmelden of je kunt je als partner aanmelden. En als je gewoon geïnteresseerd bent, kunt je je hier aanmelden als volger.

Aanmelden